Beveiliging, wat kan ik beveiligen?
Alle deuren en ramen op de begane grond, de garage, de schuur en alle deuren en ramen op de verdieping waar u gemakkelijk bij kunt.
U denkt misschien dat een gewoon slot voldoende is om inbrekers tegen te houden.
Helaas is dat niet het geval. Daarnaast is de schade aan de woning aanzienlijk.
Daarom is het belangrijk u goed te laten informeren door naar de mogelijkheden.

Waarmee kunt u beveiligen?

Deuren
Het is heel belangrijk dat u bij het slot deurschilden koopt die van binnenuit vastgeschroefd worden. Bij dit type sloten hoort een sluitkom in plaats van een sluitplaat.

 

Ramen en glazen deuren
Een zwak punt in de beveiliging van uw pand is de glazen ruit. Inbrekers kunnen gemakkelijk een gat in de ruit maken en het slot openen. U kunt dit voorkomen door één of twee afsluitbare grendels te plaatsen bij ramen en schuifdeuren. Speciaal voor ramen kunt u ook nog denken aan een afsluitbare uitzetter. Voor openslaande deuren bestaat een vergrendelbare espagnoletsluiting.

Secustrip tegen breekijzers
Als een inbreker een deur of raam probeert open te breken met een breekijzer, dan maakt het niet uit hoe goed deze vergrendeld zijn. Daarom kan ik een deurstrip plaatsen voor u, zodat er geen breekijzer of schroevendraaier tussen de deur en kozijn past.

 

Scharnierbeveiliging
Naar buiten draaiende deuren en ramen hebben scharnieren die van buiten af bereikbaar zijn. Door de pennen te verwijderen kan een afgesloten raam of deur geopend worden. Door dievenklauwen te plaatsen, een dievenpin ter vervanging van twee scharnierschroeven te plaatsen of door veiligheidsscharnieren te plaatsen kan ik dat voor u voorkomen.

Vraag naar de mogelijkheden,

Klussenbedrijf Arno

Brugstraat 110

7918TN  Nieuwlande

T:  0528 - 853108

M: (06) 57742491

E-mail: info@klussenbedrijfarno.nl

 

 

 Klussenbedrijf arno

Klussenbedrijf Arno